Bli bäst i klassen:
Ett betyg i taget. 
Blue_Circular_Badge_Professional_Content_Creator_LinkedIn_Profile_Picture_800_x_200_px_1
undefined
Skriv upp dig nedan och få en helt
gratis prova-på lektion!
ontr_1_67014030-4b34-4d07-9f0c-00f210b2ae56
ontr_2
4
Untitled_design_7_7c8445f7-3b2b-4ae6-97e9-e7a56ea3ecd5
Untitled_design_7_7f2eda69-ae71-4175-a2ce-d7e9e167425d
0+
Nöjda föräldrar och elever.
0+
Experter som hjälper dig nå dina mål!
0%
av våra elever höjer sina betyg inom första 10 lektioner.
0+
Nöjda föräldrar och elever.
0+
Experter som hjälper dig nå dina mål!
0%
av våra elever höjer sina betyg inom första 10 lektioner.

Se vad några av våra nöjda elever tycker om oss

Som förälder till en tonåring, har jag varit imponerad av engagemanget och kunskapen som Studentea Läxhjälps lärare har visat. Mina barns betyg har förbättrats och deras självförtroende i skolan är på topp. Stort tack!
Ull_storm-modified

Ull Storm

Förälder

Fick hjälp med att strukturera studierna inför Högskoleprovet. Jag kom snabbt i kontakt med företaget och fick ett studieschema som var väldigt personligt utformat på bara några dagar. Prisvärt och rekommenderar starkt. Tack Studentea!
Aniss-modified

Aniss Hakim

Elev

Bra och trovärdig läxhjälp som ger värde för pengarna. Studentea som företag är lätta att komma i kontakt med. Dessutom, när jag behöver dem, är det så enkelt att få tag på någon från företaget. De skräddarsyr hjälpen till mitt barns specifika behov, vilket har varit otroligt hjälpsamt för hans inlärning.
Joen-modified

Joen Garsén

Förälder

Med hjälp av Studentea har jag lyckats höja mina betyg markant. Utöver en god flexibilitet och tillgänglighet är det kvalificerade lärare med god förståelse för vad du som elev har för behov. Rekommenderar starkt!
1684744444138-modified

Vanja Dragic

Elev

Vi är så nöjda med den läxhjälpen som vår son får. Alve, hans lärare har gjort att vår son tycker om matematiken nu. Vi har valt att fortsätta med Alve resten av terminen.
Lana_Sinno-modified

Lana Sinno

Förälder

Bästa hjälpen jag haft! Tack vare företaget så fick jag godkänd på mitt matteprov och läraren var flexibel och hjälpte mig oavsett tid! Pedagogiska förklaringar som underlätta allt! Väldigt kunnig lärare som älskade att hjälpa för klara under hela kursens gång!
Yousef_Adil-modified_9290539d-564b-4bce-9e60-ed3a03d2cee9

Yousef Adil

Elev

Vad gör vår läxhjälp unik?


I fem år har vi hjälpt elever från hela Sverige nå toppbetyg. Vad är det som skiljer oss från andra som erbjuder läxhjälp?
ontr_1

Garanterad betygshöjning

Vi anser att läxhjälp ska finnas för att höja betygen. Därför garanterar vi att alla våra kunder kommer att höja sina betyg efter att ha fått läxhjälp av oss.
ontr_a3eccd26-3f8c-44ba-a691-37dc9870e80c

Dygnet runt hjälp

Utöver privatundervisningen som du får så har du alltid möjlighet att kontakta oss dygnet runt för att få hjälp. Vi är de enda i Sverige som erbjuder detta.
ontr

Ingen bindningstid

Vi är de enda i Sverige som inte binder upp dig på något avtal. Känner du att läxhjälpen inte nyttar sig, så kan du säga upp läxhjälpen omgående. 
ontr_1cab40b1-efd0-4692-97c1-e237e7484a15

Prova på-lektion

Fortfarande osäker om vår läxhjälp? Testa helt gratis genom att trycka på knappen och fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Frågor och svar om vår läxhjälp

Frågor och svar om vår läxhjälp

Vad kostar er läxhjälp?

Studentea erbjuder läxhjälp från 330 kr/timme, vilket positionerar dem som ett kostnadseffektivt alternativ på marknaden. Oavsett storlek på plånboken kan du be om ett kostnadsfritt prisförslag. 

Hur snabbt kan vi få läxhjälp?

Vanligtvis kan vi erbjuda läxhjälp inom en vecka från det att du först når ut till oss. Vi håller dig alltid kontaktad genom hela processen.

Varför är Studentea valet för så många när det gäller läxhjälp?

Studentea står ut genom att årligen hjälpa en stor mängd elever över hela Sverige att uppnå framstående resultat. En betydande andel av våra elever upplever betygsförbättringar.

Mer än bara läxhjälp, anpassar Studentea individuellt rätt studiecoach till varje elev. Vår skräddarsydda pedagogik syftar till att inte bara förbättra betygen utan också elevernas motivation, självförtroende och studieteknik.

Vilka åldrar och nivåer kan få läxhjälp genom Studentea i hela Sverige?

Studentea tillhandahåller läxhjälp till elever och studenter på alla nivåer över hela Sverige, oberoende av ämne. Det inkluderar grundskolans alla stadier – från låg till högstadiet – samt gymnasieskolans alla inriktningar och nivåer, inklusive men inte begränsat till naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet och Internationella Baccalaureate (IB). Vi täcker även alla typer av gymnasieprogram, från yrkesförberedande till teoretisk inriktning. Dessutom erbjuder Studentea stöd till högskole- och universitetsstudenter samt vuxna och företag som behöver hjälp med sina studier.
Untitled_design_2
David Stojkovski
hh

Så förvandlar vår läxhjälp dina betyg till A!


Tack för att du visar intresse för Studentea. Jag är David Stojkovski, och sedan jag grundade företaget 2019, har vi hjälpt hundratals elever att nå sina akademiska och personliga mål.

Vår vision är att vara ledande inte bara inom akademisk framgång, utan även i personlig utveckling. Vi tar en helhetssyn på utbildning och fokuserar på de områden som gör mest skillnad för varje individuell elev. Det handlar inte bara om att förbättra betyg; vi lägger också stor vikt vid att utveckla studieteknik, öka motivation och bygga självförtroende

 En av våra styrkor är vårt engagerade team av studiecoacher. En stor del av min tid går till att rekrytera de bäst presterande eleverna i Sverige och utbilda dem noggrant i pedagogik, för att sedan matcha dem med elever baserat på individuella behov och mål. Det är denna unika kombination av expertis och personlig anpassning som gör att Studenteas läxhjälp levererar exceptionella resultat.

Studenteas läxhjälp: Alla Åldrar, Alla Ämnen

Hitta Läxhjälp: Ditt ämne, din nivå, din ort. Fyll i din information nedan.

Ansök nedan och få en GRATIS prova-på lektion idag