Om oss

Vi är tre drivna universitetsstudenter som har stor passion för att lära ut och att hjälpa andra nå sina drömbetyg. Sedan flera år tillbaka har vi engagerat oss med läxhjälp både inom skolor men också i samarbete med andra företag och organisationer. 

Alla tre av oss är uppvuxna i socioekonomiskt utsatta områden i Malmö. Det var inte alltid lätt att uppnå höga betyg när man befann sig bland bråkiga elever med skolor som hade bristande stöd och läxhjälp för de som verkligen behövde det. 

Däremot så fann vi till slut ett sätt att lyckas på - genom att omringa sig själv med andra drivna elever/studenter. Samtidigt la vi väldigt mycket av vår tid på att lära oss att plugga effektivt. Att plugga mycket kan många göra, men att plugga effektivt är en helt annan sak. Det krävs träning och rutiner - att ha en mentor som kan vägleda dig dit kan till en början vara stor hjälp, för att slutligen komma in i rätt studieteknik. 

Studentea föddes genom vår inre vilja att hjälpa andra lyckas i skolan, oavsett vilken startpunkt man har och oavsett vilken bakgrund. Alla kan lyckas. 

Studenteas tre pelare sedan start, som är våra ledord än idag, är:

 • Studieteknik
 • Planering
 • Trygghet

Med dessa tre punkter så kommer man väldigt långt inom den akademiska världen, vare sig det är grundskolan, gymnasiet eller universitetet.

 

 

 • Rätt studieteknik

  Under varje läxhjälpstimme så anpassar vi lärandet så att du som elever nyttjar en strukturerad studieteknik. Detta kommer leda till snabbare resultat samt att du pluggar rätt självständigt. Vi hjälper dig med ett strukturerat studieschema redan idag!

 • Specialiserad lärare

  Alla Studenteas lärare är specialiserade inom ett antal ämnen. Lärarna är noggrannt handplockade av oss och besitter höga betyg inom det/dem ämnen som du behöver hjälp med.

 • Uppföljning varje vecka

  Våra coacher på Studentea är ansvariga för att du är som kund är nöjd med oss. Varje vecka så håller vi telefon/mejl kontakt för att säkerställa att allt fungerar bra med er lärare, samt om ni önskar ändra på något.